Kuvaus
Tyrnirouhe
Marjarouheet, voi sekoittaa joko viiliin, jogurttiin, rahkaan smoothiin tai ripotella puuron päälle. Rouheita voidaan käyttää myös leivonnassa.
Kuivattu marja jauhetaan juuri sopivan karkeaksi jolloin pääosa siemenistä rikkoutuu niin, että öljyt ja muut bioaktiiviset aineosat ovat elimistömme hyödynnettävissä.
Esim. 250 ml rouherasia sisältää 4000-5000 marjan siemenen, hedelmälihan ja kuoriosan.
Marjan kuoriosan väriaineet sisältävät todellisen antioksidanttipommin nauttiessamme eri värisiä; sinisiä, punaisia ja keltaisia marjarouheita.
Tyrnirouheessa on korkea öljy- sekä A- ja E-vitamiinipitoisuus. Siinä on hyvä omega 3 ja omega 6 rasvahapposuhde (1,5:1) auttaen alentamaan tehokkaasti kolestrolia.
Tyrnirouhe on myös erinomainen kuidun lähde.
A-vitamiini 18,2 μg / 100g
– alfa-karoteeni 2,3 mg / 100g
– betakaroteeni 15,9 mg / 100g
C-vitamiini 126,9 mg / 100 g
E-vitamiini 25,8 μg / 100 g
Fosfori 2,88 g / kg
Kalium 5,99g / kg
Kalsium 0,64 g / kg
Kupari 7,00 mg / kg
Magnesium 0,71 g / kg
Mangaani 10,0 mg / kg
Rauta 48,0 mg / kg
Sinkki 17,0 mg / kg
Omega-rasvahappoja:
– Alfalinoliinihappo (Omega 3)
– Palmotoleiinihappo (Omega 7)
– Linoliinihappo (Omega 6)
Tuoteostoksille voit tulla myös hoitolaani: https://www.skykosmetologieva.fi/
Minski –
Kuiville silmille todella hyvä tuote!