EwaSi.n Eva

Kauppani avautui kamalan koronan vuoksi hieman keskeneräisenä, joten täydennyksiä tuotevalikoimaan ja teksteihin tulee koko ajan lisää.

Loppu kesästä 2019, pyöräillessäni aamulla töihin, Kuopion Kallansillalla päähäni pompsahti ajatus verkkokaupan perustamisesta. Ja nyt se on vihdoinkin totta!

Joka toinen päivä olen ollut ihan fiiliksissä (filei-filei-filei 🙂 ) jeee minulle tulee kauppa missä kaikkia ihania aarteita ja olen niin innoissani, ettei unikaan meinaa tulla ja sitten seuraavana päivänä olen kiljumassa APUA löytääköhän kukaan kauppaani, kiva kun löysit 🙂 Nyt tämän korona karmeuden myötä olen todella kiitollinen Kallansilloilla tulleeseen ajatukseen.

Olen elämäni ensimmäiset 20v viettänyt Tukholmassa, muutettuani Suomeen, opiskelin kosmetologiksi, perustin kauneushoitolan Kuopioon ja olen saanut tehdä tätä ihanaa työtäni ihmisten parissa yli 20v (hups, aika rientää kun on kivaa). Toivottavasti pääsen pian jälleen tekemään hoito työtäni.

Olen todella kriittinen hoitolani tuotevalikoimien/hoitojen suhteen ja olenkin aina miettinyt etten haluaisi tehdä tätä työtä kenenkään alaisena, vaan haluan seisoa sydämelläni kaikkien palvelujeni takana ja olla niistä itse täysin vastuussa.

Löytäessäni jonkun uuden purnukka aarteen ja kertoessani siitä asiakkaalleni innosta pinkeenä, suuvaahdossa, posket punoittaen, silmät kiiluen, niin hullunahan joku  voi minua pitää 🙂 🙂 🙂 mutta onhan se aivan loistavaa saada tehdä työtä johon sydän edelleen palaa näin voimakkaasti.

Hoitolan asiakaskuntahan on rajallinen (ja maailma pullollaan aarteita) joten kauppani myötä voin valikoimiini ottaa enemmän löytämiäni helmiä ja oijoijoi mikä pipettipullojen, suihkeitten, purnukoitten arsenaali on vallannnut oman vessani, huh.

Ilolla, lämmöllä tervetuloa uppoutumaan kauppani ihanien purnukoitten syövereihin.

P.S vinkkaa ihmeessä löytämästäsi aartesta joka kauppaani täydentäisi, tutustun siihen mielelläni ja todella kiitollinen olen jos jaksatte kirjoittaa arvosteluja (käyttämistänne/ostamistanne tuotteista) etenkin positiivisistä sellaisista 🙂 🙂 🙂

P.P.S Minulle ja meidän kampaamon puolelle tulee paljon pahvilaatikoita ja pehmikkeitä. Pyrin hyötykäyttämään niitä ja puran/pakkaan tilaukset käyttäen hengityssuojaa ja hanskoja, joten turvallisin mielin voit avata pakettisi 🙂

Kaikki uusiokäyttöön ottamani pahvilaatikot ovat tietenkin puhtaita ja ehjiä (kosmetiikkaahan niissä on tullut), mutta jos sinulle on tärkeätä että pakkaan tilauksesi uuteen pahvilaatikkoon, niin ystävällisesti ilmoita asiasta tilauksen kommentti kentään, kiitos.