Toimitusehdot

NOUTO POSTIN PAKETTIAUTOMAATISTA: 5,90 € (yli 89 € tilaukset veloituksetta)

Tilauksesi toimitetaan pakettina valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin. Saat tekstiviestillä puhelimeesi lähetyksen saapumisilmoituksen sekä PIN-koodin jolla saat paketin noudettua automaatista – muista antaa puhelinnumerosi tilausta tehdessäsi. Paketti saapuu automaattiin tavallisesti 1 – 3 arkipäivän kuluttua lähettämisestä. Jos automaatti on täynnä tai siinä on vika, paketti ohjautuu lähipostiisi.

NOUTO POSTISTA: 5,90 € (yli 89 € tilaukset veloituksetta)

Postipaketti toimitetaan lähipostiisi, josta se useimmilla paikkakunnilla on noudettavissa lähetyspäivää seuraavana arkipäivänä kello 16 jälkeen, joillakin paikkakunnilla Postin toimitusehdoista johtuen vasta toisena arkipäivänä. Saat sähköpostilla ilmoituksen siitä että tilauksesi on lähetetty postipakettina ja samalla postipaketin seurantakoodin. Lisäksi saat tekstiviestin kun paketti on noudettavissa lähipostistasi. Ota henkilötodistus mukaan postiin pakettia noutaessasi.

KIRJELÄHETYS: 5,90 €

Mikäli tilaus toimitetaan kirjeenä postilaatikkoon, tilaaja vastaa siitä, että tilatut tuotteet kestävät postilaatikkosäilytyksen. Vastaanottajan postilaatikon tai -luukun olosuhteet – kylmyys, kuumuus tai kosteus – voivat olla haitallisia tuotteille. Mikäli tilatut tuotteet eivät mahdu tai on vaarana, etteivät kestä kirjelähetystä  niin tilaus toimitetaan pakettina lähimpään Postiin.

NOUTO HOITOLASTA 0 €

Lämpimästi tervetuloa noutamaan verkkokauppa ostoksesi shoppailutuokioiden aikana hoitolastani: SKY-kosmetologi Eva Kankkunen shoppailutuntien aikana.

Vuorikatu 23

70100 Kuopio

0405400858

Joka viikko vaihtuvat shoppailuajat näet täältä:  https://www.ewasi.fi/shoppailutunnit/

Jos shoppailuajat eivät sovi aikatauluusi, ystävällisesti ole yhteydessä ja kysy myös muita aikoja.

EwaSi verkkokauppa toimittaa tilauksia ainoastaan Suomeen. Postitukset tapahtuvat arkipäivisin maanantaista perjantaihin. Lähetämme tilauksesi mahdollisimman nopeasti, pääsääntöisesti 24h sisällä tilauksestasi (arkisin).  Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut olemme sinuun yhteydessä ensisijaisesti tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Minimitilaus 20€

Tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

EwaSi pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Varaamme oikeuden muuttaa valittua toimitustapaa esimerkiksi mikäli tilattujen tuotteiden koko, yhteispaino tai määrä antaa siihen perusteen. Muutoksesta mahdollisesti aiheutuvat lisäkulut jäävät EwaSi -verkkokaupan maksettavaksi, asiakkaalle muutoksesta ei aiheudu lisäkuluja.

Suosittelemme rekisteröitymistä EwaSi.fi -verkkokaupan asiakkaaksi jotta voimme varmistaa sujuvan asiakaspalvelun kaikissa tilanteissa.  EwaSi  ei vastaa meistä riippumattomista syistä postin kulussa aiheutuneista viivästyksistä, muutoksista, häiriöistä tai virheistä.

Tiedustelut tilauksista, palautuksista, toimituksista ja laskutuksesta tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen shop(a)ewasi.fi

Huomioithan että Pakettiautomaatit ja Postin palvelupisteet säilyttävät tilauksesi 7 päivää saapumisilmoituksesta. Noutamattomasta paketista, jonka toimituspalvelu palauttaa takaisin kauppaan, peritään 20 euron käsittelykulut.
Popup Plugin