Toimitusehdot

EwaSi verkkokauppa toimittaa tilauksia ainoastaan Suomeen. Toimitukset tapahtuvat arkipäivisin maanantaista perjantaihin. Lähetämme tilauksesi mahdollisimman nopeasti, pääsääntöisesti 24h sisällä tilauksestasi arkisin.   Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut olemme sinuun yhteydessä ensisijaisesti sähköpostitse.

Tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

EwaSi pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Varaamme oikeuden muuttaa valittua toimitustapaa esimerkiksi mikäli tilattujen tuotteiden koko, yhteispaino tai määrä antaa siihen perusteen. Muutoksesta mahdollisesti aiheutuvat lisäkulut jäävät EwaSi -verkkokaupan maksettavaksi, asiakkaalle muutoksesta ei aiheudu lisäkuluja.

Suosittelemme rekisteröitymistä EwaSi.fi -verkkokaupan asiakkaaksi jotta voimme varmistaa sujuvan asiakaspalvelun kaikissa tilanteissa. Mikäli tilaus toimitetaan kirjeenä postilaatikkoon, tilaaja vastaa siitä, että tilatut tuotteet kestävät postilaatikkosäilytyksen. Vastaanottajan postilaatikon tai -luukun olosuhteet – kylmyys, kuumuus tai kosteus – voivat olla haitallisia tuotteille. Pakettilähetysten seurantatunnus toimitetaan lähetysvahvistuksen yhteydessä sähköpostilla, kirjelähetysten osalta seurantatunnusta ei ole käytettävissä. EwaSi.fi ei vastaa meistä riippumattomista syistä postin kulussa aiheutuneista viivästyksistä, muutoksista, häiriöistä tai virheistä.

Tiedustelut tilauksista, palautuksista, toimituksista ja laskutuksesta tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen ewasi.shop(a)gmail.com

Huomioithan että Pakettiautomaatit ja Postin palvelupisteet säilyttävät tilauksesi 7 päivää saapumisilmoituksesta. Noutamattomasta paketista, jonka toimituspalvelu palauttaa takaisin kauppaan, peritään 20 euron käsittelykulut.