Kaipa tämä ensimmäinen postaus olisi kohdallaan tehdä ihan minusta itsestäni ja avata
kauppani/blogini syntymää. Hieman ujohko olen, enkä niin tottunut itsestäni höpöttelemään, mutta eiköhän se tästä 🙂

Isäni halusi minut kastettavan Ewaksi, mutta äiti ei ihan lämmennyt ajatukselle ja niin minusta tuli sitten Eva. Mutta nyt verkkokaupan nimeksi päätin sitten laittaa EwaSi 🙂

Ensimmäiset 20 vuottani vietin Tukholmassa, joten kirjoitusvirheitä saatan tahtomattanikin viljellä. Vahvuuteni, intohimoni ei ole kieliopissa, vaan sydämeni palaa voimakkaasti kosmetologin ammattiani kohtaan, sen vaikuttaviin hoitoihin, purkkeihin, purnukoihin, ihmisten kohtaamiseen jolloin saan tuottaa heille iloa, hyvinvointia, rentoutumista, piristystä, kuuntelemista, tyytyväisyyttä, hyvää mieltä ja vastata heidän ihohaasteisiinsa <3

Intohimoinen purnukoitten metsästäjä

Löytäessäni jonkun uuden purnukka aarteen, innostun siitä välillä niin, ettei nukkumattikaan meinaa päästä vierailulle. Hoitolassani höpötän siitä asiakkailleni silmät kiiluen, suuvaahdossa, kädet viuhtoen, että hullunahan minua voi pitää 🙂 🙂 mutta olen kyllä niiiiin kiitollinen saadessani tehdä työtä johon tuntee näin voimakasta intoa, vaikka välillä yöunien kustannuksellakin.

Kaikki muukin käsillä tekeminen on ihanaa: askartelu, huonekalujen tuunailu, kodin rempat, puutarhan kuopsuttelu, koirien rapsuttelu ja kyll tota omaa ukkeliakin välillä on kiva vähän rapsutella 🙂 Pyöräileminen, veneretket, suppailu, luonnossa liikkuminen, lukeminen, laiturilla istuskelu rantaheinikon kuiskuttelua ja kuikkaa kuunnellen.. silloin sieluni lepää.

Olen aina ajatellut etten voisi mitään blogia pitää, kirjoitustaitojeni riittämättömyyden takia, mutta sitten mietin, että enhän osaa puhuakaan kieliopillisesti oikein vaan hyvinpä asiakkaani ovat minua ymmärtäneet tämän 25v, kun olen heitä ihonhoidon saloihin opastanut.

Kirjoitan siis rennolla otteella, hieman vinksinvonksin, mutta palavalla innolla alaani kohtaan 🙂

Matematiikka oli peruskoulussa lempi aineeni ja ekonomipohjaisen lukiolinjan valitsin. 20 vuotiaana muuttaessani Suomeen, ajatus työn tekemisestä käsin ja ihmisten parissa veti puoleensa paljon enemmän kuin numerot. Pyrin kampaaja sekä kosmetologi kouluun ja pääsin opiskelemaan kosmetologiksi ja se tie veikin sitten kunnolla mukanaan.

Hoitolani perustin Kuopioon ja alusta asti oli selvä, että haluan tehdä tätä työtä täysin omilla ehdoillani, vain niitä hoitoja ja niillä tuotteilla jotka puhuttelevat minua. Saan seistä kaiken tarjontani takana täysin sydämin.

On ihanaa, kun voi jostain tuotesarjasta ottaa valikoimiinsa vaikka vain yhden tuotteen, saa poimia juuri ne upeimmat ”helmet” purkkiviidakosta.

Todella kriittinen testailija

Joskus olen jopa liiankin kriittinen vaatimusteni kanssa, en esim. vuosikausiin myynyt ripsiväriä, en ollut mihinkään tyytyväinen, sillä omilta alaluomiltani löytyi monesti päivän mittaan enemmän tai vähemmän levahtanut ripsari. Kunnes kerran juolahti mieleen: eihän ne asiakkaat varmaankaan saa päivän mittaan vapozonin höyryjä kasvoilleen 🙂

Hoitolani alkuvuosina olin tosi arka ohjeistamaan kotihoidon tiimoilta, joten en niin hyviä hoitotuloksia aikaiseksi saanutkaan. Onneksi noilta ajoilta on asiakkaita edelleeen jäljellä, heillä on  ollut malttia ja luottoa pysyä mukanani kehittyessäni paremmaksi ammatissani. (Ihana ala kun voi/saa/pitää jatkuvasti oppia lisää).

Kotona ja töissäni on muki jossa lukee:

Olen kosmetologi, en taikuri!

Alkuvuosina taisin luulla omaavani taikurin lahjoja kuvitellessani pelkkien hoitojen riittävän epätasapainossa olevaa ihoa tervehtymään ja kyllähän se hetkellisesti monesti auttaakin, mutta jos kotihoitotuotteet eivät tue prosessia, niin sittenhän palataan pikkuhiljaa taas lähtöpisteeseen ja mitään pysyvää muutosta ei tapahdu.

Nykyisin uuden asiakkaan tullessa, käydään tarkkaan läpi hänen toiveensa, huolensa ihon suhteen. Laaditaan hoitosuunnitelma ja pohditaan yhdessä kotihoitorutiinit kuntoon, joskus on mietittävä ravintopuoltakin ja joskus on käännyttävä myös ihotautilääkärin puoleen.
Ensimmäisellä käynti kerralla annan kaiken informatiivisen tiedon asiakkaan ihosta ja mitä sille kannattaisi tehdä (hänen sitä halutessaan) jos hän haluaa sen sitten työntää toisesta korvastaan ulos se on hänen valintansa, kunhan ei luule minua taikuriksi 🙂

Vuosien varrella onneksi rohkaistuin kotihoitotuotteiden saralla ja huomatessani kuinka paaaaljon parempia hoitotuloksia saankaan aikaiseksi asiakkailleni,  kotihoidonkin ollessa kunnossa, niin siitäpä alkoi sitten tämä kunnollinen hullaantumiseni purkkeihin ja purnukoihin 🙂

Ammatti joka saa sydämen innosta muljahtelemaan

Välillä edelleen hämmästyn jonkin yksittäisen tuotteen tehosta, niin kuin vähän aikaa sitten varautuessani tekemään kunnon ihonpuhdistuksen asiakkaalleni, vaan ihollapa ei ollut paljon mitään putsattavaa,  kerrankin saatiin keskittää hoidon pääpaino muuhunkin kuin ihohuokosten tyhjentämiseen. Tämän ihon tunnen noin 15v takaa ja edellisellä kerralla käydessään hän otti yhden uuden tuotteen hoitorutiineihinsa ja muutos oli HUOMATTAVA.

Nämä hetket ovat aina niin upeita, tekee mieli hypähtää asiakkaan kaulaan, flossata (jos osais) ja kiljahtaa minulla on IHANA DUUNI! Sitten minä taas ihastun tuotteeseen uudelleen ja suu vaahdossa, silmät kiiluen, kädet huitoen siitä höpötän ja taas voi minua pitää täysin kajahtaneena.

Haaveenani on löytää ”täsmäase” kaikkiin ihon haasteisiin ja olen ainaisella aarrejahdilla.
Minulle saa todellakin vinkata kutkuttavan mahtavista tuotteista, tutustun niihin mielelläni.

Nyt perustamani verkkokaupan; EwaSin myötä voin ottaa ihania aarteita enemmänkin valikoimiini jeeeeeeeee ja ympäri Suomea asuvat asiakkaani saavat käyttämänsä tuotteet helposti ja nopeasti tilailtua vaikka yön mystisinä tunteina. Tietenkin ihanaa jos pääsen opastamaan myös uusia ihmisiä purkkien ja purnukoitten ihmeelliseen maailmaan 🙂

Olen ollut täysin surkea some maailmassa, en osaa tuotteesta kertoa vain parilla sanalla pienen postauksen, haluan avata tuotetta kunnolla, joten blogin myötä on ihanaa voida kertoa perusteellisemmin miksi olen tuotteen valikoimiini ottanut, mitä se tekee ja miten se sen tekee ja höpötellä muutenkin kaikkea hyvinvointiin liittyviä asioita.

Ihanaa, että löysit EwaSin ja tupla ihanaa jos jaksoit lukea tämän raaputuksen tai oikeastaan näppäilyni.

Minulle saa lähettää kysymyksiä: shop(at)ewasi.fi. Normaalisti teen päivät hoitotyötä ja päivät voivat venähtää pitkiksi, mutta vastaan heti kun pystyn.

SKY-kosmetologi Eva Kankkunen

P.S. Kuvassa olen hieman väsyneenä mutta onnellisena lempimessuillani 🙂

 

2 replies
 1. Wiltsu
  Wiltsu says:

  Tässä yksi sellainen joka on uskollisesti seurannut Evan vinkkejä ja neuvoja kaikki nämä 23 vuotta. Ykkös oppini Evalta on ollut aurinkosuojan käyttö, niin kesällä kuin myös talvella. Pystyisin luettelemaan varmaan kymmeniä tuotteita, niin ulkoiseen kuin sisäiseenkin käyttöön jotka olen hänen kauttaan hankkinut. Enkä koskaan lakkaa hämmästelemästä hänen tietotaitoaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin suhteen. Henkisen puolen hoitamisen kehuminen olisikin jo ihan uuden kommenttikentän arvoinen;)
  Suosittelen suurella lämmöllä!!!

  Vastaa
 2. Elina
  Elina says:

  Tilasin Evalta ihonhoitotuotteita verkkokaupan kautta ja nyt testiin lähtevät kotimaiset BTB13 -tuotteet (ultimate moisturizer, pro-age eye cream ja medical serum). Erityiskiitos erittäin nopeasta toimituksesta! Suosittelen!

  Vastaa

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *