Kukkais/kasvivedet

Puhtaat, erittäin miedon tuoksuiset luomu kukkais/kasvivedet ovat ihania esim. kasvovesinä, raikastumiseen ja virkistymiseen.

Luonnonkosmetiikassa kukkaisvesillä on aina ollut tärkeä rooli tehokkaasti vaikuttavina ainesosina. Ne ovat salattuja luonnon aarteita, joiden hienoja vaikutuksia kannattaa hyödyntää! Lempeät kukkaisvedet ovat täynnä kasvien voimaa ja monipuolisia käyttömahdollisuuksia. Vaikka kukkaisvesien tuoksut ovat todella miedot, kasvien kaikki hyvät vaikutukset ovat niissä 100% tallella.

Farfallan puhtaat, huippulaatuiset kukkaisvedet on valmistettu luomuviljellyistä kukkasista ja kasveista höyrytislaamalla. Ne eivät sisällä alkoholia eivätkä eteerisiä öljyjä, joten ne sopivat myös äärimmäisen herkälle iholle. Monipuoliset kukkaisvedet sopivat kasvovesiksi, hiusvesiksi, virkistäytymiseen, rentoutumiseen, huonetuoksuiksi jne. Valikoimassa on mm. anti age -vaikuttavia, virkistäviä, rauhoittavia, kosteuttavia, epäpuhtauksia tasapainottavia ja kirkastavia kukkaisvesiä. Useilla niistä on ominaisuuksia, joilla ne ansaitsevat paikan kotiapteekin hyllyssä.

Luomu Kukkaisvedet ovat hellävaraisia mutta vaikutuksiltaan tehokkaita luonnon aarteita!
Popup Plugin