puhdas+

puhdas+ brändi sai alkunsa rakkaudesta puhtauteen ja yksinkertaisuuteen. Olimme jo pitkään ihmetelleet sitä, miten markkinoilla olleet terveys- ja hyvinvointituotteet ja kosmetiikka olivat täynnä E-koodeja ja muita ylimääräisiä aineita.

Opimme ja huomasimme, että terveystuotteita on mahdollista valmistaa laadukkaasti ja puhtaasti, ilman turhia lisäaineita. Meille tuotteen yksinkertaisuus ja puhtaus on tavoitetila, joka on aina mahdollista saavuttaa. Valmistuksemme lopputuloksena syntyy kuluttajien arvostama hyvinvointituote ilman mitään turhaa ja ylimääräistä.

Arvostamme suomalaisuutta ja kotimaisia puhtaita raaka-aineita. Ne ovat meille aina ensisijainen valinta. Yrityksemme on 100 % suomalainen. Tuotteemme valmistetaan suomalaisissa sertifioiduissa tehtaissa, joissa on koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta. Tuotannossa käytetään aina kun mahdollista suomalaisia raaka-aineita, vaikka raaka-aine olisikin kalliimpaa kuin ulkomailta hankittava.  Uskomme, että suomalainen tuotekehitys, ravintolisien valmistus ja tuotteiden laadunvalvonta on parasta maailmassa.