kauneusblogi

kosmetiikkablogi

Yksi haaveenihan on aina ollut, että löytäisin kaikkiin iho-ongelmiin täsmäaseen. Jotta asiakkaalleni tulisi aina mieleen ihon temppuillessa: hmmmm, olisikohan sillä Evalla joku taikatuote/ratkaisu tähän ?

Moniin, moniin haasteisin on tässä vuosien varrella löytynyt täsmäase, mutta ikuisella purnukka aarrejahdillahan minä olen, jos löytyy vaikka jotain vielä parempaa, MEGASUPERHYPEREITÄSTÄMAAILMASTA tuotteita 🙂 Mulla on niin, niin, niiiiiin ihan duuni!!

Haluatko saada pysyvämpää muutosta ihoosi?

Tärkeintä on mitä siellä omassa kylpyhuoneessa/vessassa tapahtuu ja etenkin iho-ongelmien kanssa se kodin puteli arsenaali on ratkaisevassa asemassa ja kotihoitosuunnitelmien tekeminen onkin todella mukavaa, etenkin jos asiakas sitoutuu siihen ja sen myötä saadaan terveempi, tasapainoisempi, kauniimpi iho 🙂

Joskus jopa YKSI tuote saa mielettömiä tuloksia aikaiseksi, jopa niin, että itsekin olen ihan tohkeissani enkä meinaa housuissani pysyä ja tekee mieli toitottaa koko maailmalle tuotteen mahtavuudesta. Töissä toissa viikolla näin kävikin, kun asiakas lähetteli kuvia kasvoistaan ja niistä inspiroituneena tämänkin nyt kirjoitan 🙂

iS CLINICAL tuotteet

iS CLINICAL Active serum

Vuosi sitten asiakkaani saapui näyttämään kasvojaan. Hän oli käynyt ihotautilääkärillä, mutta ei ollut halukas syömään lääkekuuria vaan kyseli olisiko minulla jotain ajatusta. Budjetti oli tosi tiukka sillä hän opiskelee, eikä hoitoihin tulo ollut nyt mahdollista vaan kotihoitoon pitäisi löytää apua. Iho on aina ollut temppuileva ja ehkäisypillerit ovat pitäneet sen kurissa. Pillerit hän oli vähän aikaa sitten lopettanut ja iho meni aika hurjaan kuntoon.

Asiakkaani on ihanan sinnikäs, valoisa luonne ja hänellä oli mahtavasti malttia tässä projektissa. Näpyistä oli jäänyt arpia ja uusia näppyjä tuli kokoajan lisää joten suosittelin iS CLINICAL.n Active Serumia joka vastaa moniin ihon haasteisiin (näin monipuolista seerumia minulla ei ole koko urani aikana ollut) sekä iS CLINICAL.n Cleansing Complexia. Hän päätyi ostamaan seerumin ja on ollut aivan mahtavaa seurata kuinka paljon pelkästään yhden tuotteen lisääminen kotihoitoon on saanut aikaiseksi. Tietenkin tässä on myös hormonitoiminta sisäisesti tasaantunut, mutta mitään lääkkeitä ei ole syöty, ruokavaliokin pysynyt samana. Eikä iho ole ikinä ollut kuulemma näin hyvässä kunnossa muuta kuin pillereiden avulla.

Maksimaalinen teho irti hoitotuotteestasi.

Viime kuussa hän tuli sitten ostamaan myös suosittelemani iS CLINICALin Cleansing Complexin (suosittelin tätä jo silloin heti alkuun, mutta budjetti oli niin tiukka, niin ei pystynyt sitä silloin ottamaan) ja se oli nimenomaan sen tehostava vaikutus joka sai minut ihan sfääreihin noista kuvista, sillä Active Serumin tehoa olen jo päässyt todistamaan monien asiakkaitteni kasvoilla 🙂 mutta rinnalle kun lisättiin vielä tuo putsari, niin oijavoi, ojochsmör. Reilussa KOLMESSA VIIKOSSA arvet ovat huomattavasti haalentuneet, iho kirkastunut, tasaantunut ja katsokaa kuinka iho on myös NAPAKOITUNUT 🙂 Tämä on kyllä niiiiiin lempiputsarini! näppyjen ja arpien kanssa oltaisiin varmaan paljon nopeammin päästy hyviin tuloksiin jos tämä olisi ollut mukana heti alusta asti.

 Cleansing Complex

iS CLINICAL Cleansing Complex

iS CLINICAL Cleansing Complex ei todellakaan ole VAIN putsari, sillä se myös  uudistaa, kirkastaa, tasoittaa  ja kosteuttaa ihoa ja nimenomaan tehostaa huomattavasti seuraavan tuotteen imeytymistä, jolloin saat täydet tehot irti myös esim. seerumistasi. Loistava monitoimituote.

On ihanaa voida auttaa asiakkaita ja tarjota oikeasti toimivia tuotteita (ja minähän ne tuotteeni valikoimiini valitsen, niin enhän nyt niin höhlä ole että huonoja edes ottaisin 🙂 )

Jos kaipaat apua kotituotteiden kanssa, voit lähettää minulle sähköpostia shop(at)ewasi.fi  liittää kasvojesi ongelmakohdista kuvaa ja kertoa hieman ihostasi ja muutoksen toiveista, niin voin laatia sinulle kotihoitosuunnitelman. Kerro myös jos on herkkyyksiä/ allergioita, oletko luonnonkosmetiikan käyttäjä vai sekakäyttäjä 🙂

Kaikki tuotteenihan ovat eläinkokeettomia ja melkein kaikki myös vegaanisia (joissakin tuotteissa on esim. hunajaa tai hartseja, jolloin eivät ole vegaanisia).

Tästä pääset verkkokauppa EwaSin etusivulle

Jos olet Kuopion suunnalla, voit tulla shoppailutuntien aikana myös tutustumaan tuotteisiin ja ostoksille hoitolaani: SKY-kosmetologi Eva Kankkunen Vuorikatu 23. Toki voit tulla hakemaan silloin myös verkkokauppa ostoksesi, niin säästät postimaksun 🙂

 

 

SKY-kosmetologi Eva Kankkunen

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *