kaulan ihonhoito ja kiinteyttäminen

kaulan ihon hoito

Kaulan kiinteyttäminen

Kaula jää monella harmillisesti aikas vähäiselle huomiolle ihonhoidossa, vaikka se on juurikin iho alue jonka hoitaminen kannattaisi aloittaa AJOISSA!!!

Ennaltaehkäisy olisi kaikista tärkeintä, sillä kaulan iholla on muuta ihoa vähemmän kollageenia ja siinä on 5 krt vähemmän huokosia kuin kasvojen iholle, joten sitä on vaikea stimuloida.

UV-säteet rikkoo ihon kollageenia eli proteiinia, joka pitää ihon kudossäikeitä yhdessä (saman tekee myös tupakointi ja sokeri). Joten älä unohda kaulan UV-suojaa.

Kaulan iholla on kasvoihin verrattuna harvemmin esim. meikin tuomaa suojaa ja se on enemmän alttiina UV-säteilylle, ilmastolle, ilmansaasteille, viimalle, vaatteiden hankaukselle, auton lämmityslaitteen kuivattavalle vaikutukselle…

Ja sitten päivän päätteeksi se ehkä hutasemalla puhdistetaan ja  hoitotuotteet levitetään vain kasvoille ja kaulan iho jätetään ihan oman onnensa nojaan. Ei siis ihme, että kaulan iho rupeaa mököttämään ja muuttuu surullisen veltoksi.

 

kaulan kiinteyttäminen

 

Mutt ei hätää vaik siun kaulan iho olis jo ihan depis ja kurjana vaan hengailee mukana leuan alla, kyllä on keinoja millä herätellään se iloisen pirtsakkana taas nautiskelemaan maailman menosta.

 

Vinkkejä kaulan ihon hyvinvointiin

 

  • Hyvin nukutun yön jälkeen (toivottavasti oli hyvä yö, kirjoitan joskus unesta kunhan kerkiän) voit vaikka viell siell ihanan pedin lämmöstä nautiskellen alkaa herättelemään/ aktivoimaan veren- ja lymphanestekiertoa. Taputtele decoltee ja kaulan aluetta noin minuutin verran.

 

  • Aamupisulla istuessa, laita molemmat kädet rintakehälle, kallista pää takakenoon joka venyttää kaulaa, voit tehostaa liikettä viemällä alahuuli ylähuulen päälle. Muista pitää hartiat ja kasvot rentona. Palauta päänasento. Siirrä vasemman käden sormet vasemman solisluun päälle ja laita oikea käsi vasemman käden päälle tehostamaan venyttävää liikettä kun katsot yläviistoon oikealle niin pitkälle kuin pystyt. Hengittele rauhallisesti ja pysy asennossa 15-30 sek. Voit tehostaa ala-ylähuuli jumpalla. Tee sama toiselle puolelle. Nooh, ehkä pisutuokio ei ihan riitä tähän, mut voihan sitä pöntölle jäädä toviks istuskelemaan ja jumppailemaan. Pointti on siinä, että kun opettelee jonkin uuden tavan, niin ennen kuin siitä tulee rutiini, se olisi alkuun hyvä linkittää johonkin mitä jo tekee, jotta sen muistaisi tehdä. Pisulla ollessa voisi aina vaikka juurikin venyttää kaulan lihaksia, sillä ne ovat nykyisin hirveän kovilla somettamisen ja koneella työskentelyn myötä.

 

  • Pese aamuisin myös kaulan iho, jotta se on vastaanottavainen hoitotuotteille. Tästä voit lukea blogikirjoitukseni. Kasvojen ihonhoidon tärkein vaihe. Heille jotka eivät voi aamuisin KUVITELLAKKAAN vedellä löträilyä, niin märän musliiniliinan avulla voi pyyhkiä puhdistustuotteen pois.

 

  • Tarjoa kaulan iholle antioksidantteja (toivottavasti tarjoat niitä myös sisäisesti aamupalalla, lounaalla, päivällisellä ja illallisella) ja UV-suoja. Kollageenin tuotantoa voit boostata kotimaisella kollageenijauheella. Jos työskentelet päätteen äärellä, niin käytä myös kaulalla läpi vuoden jotain tuotetta jossa on luonnollinen aurinkosuoja; titaanidioksidi eli fysikaalinen aurinkosuoja (ei missään nimessä kuitenkaan nano koossa olevaa). Voit lukea lisää blogistani: Turvallisesti auringossa!

 

  • Kun levität ihonhoitotuotteet, nipistele kaulan ja leuan alta ihoa lempeästi, niin että iho hieman punehtuu. Tämä auttaa tuotteiden imeytymistä ja tehostaa pintaverenkiertoa jonka avulla ihosolut saavat happea ja ravinteita. Jos intoa ja aikaa on niin aamulla loistava rullailla kasvot/ kaula jade rullalla ja/tai Gua Sha lastalla Älä suihkauta hajuvettä alueille jonne auringonvalo pääsee vaikuttamaan.

 

  • Päivän mittaan pidä huoli riittävästä nesteytyksestä, muista venytellä kaulaa ja pitää huoli ettei rintakehän, selän ja niskan lihakset ole kireänä haitaten neste- ja verenkiertoa ja vetävät myös piirteitä alaspäin.

 

  • Ihosolut uusiutuvat meillä jatkuvasti ja kaulankin kuolleita ihosoluja on hyvä avittaa irtaantumaan esim. kuivaharjauksella ennen suihkuun menoa. Kuolleet ihosolut heikentävät tuotteiden imeytymistä, eivätkä heijasta valoa saaden ihon näyttämään samealta.

 

  • Kaulan ihoa pestessä, kiristä iho katsomalla ylöspäin ja näin pääset jokaisen pikku poimun puhdistamaan huolella. Voit tehostaa puhdistamista silikonisen pesuharjan myötä. Jos haluat luksus version puhdistuslaitteesta joka myös kiinteyttää ihoa ja auttaa tuotteiden imeytymistä, niin katso tämä laite. Puhdistuksen yhteydessä voi tehdä myös alipaine hieronnan joka kirkastaa ihoa ja poistaa nestettä. Säännöllisesti tehtynä se myös kiinteyttää, puhdistaa ja vahvistaa ihoa. Hieronnan voi tehdä pesun yhteydessä tai sitten hoitoöljyn avulla, tehostaen kaikkien alla olevien tuotteiden imeytymistä.

 

  • Paras nukkuma-asento kasvojen/ kaulan, decolteen ihoa ajatellen on selällään, eikä liian korkealla tyynyllä ettei kaula ole poimuilla. Voit yrittää opetella selällään nukkumista laittamalla  ympärille tyynyjä ja polvien alle pitkulaisen tyynyn tai ison rullatun pyyhkeen. Pyri hengittämään nenän kautta jolloin leukaperän lihakset pysyvät helpommin rentona. Pidä kieli kiinni koko pituudelta kitalaessa, niin nenän kautta hengittäminen helpottuu. Jos tuntuu, että ilma ei kulje nenän kautta, niin kokeile olla muutama päivä täysin ilman maitotuotteita ja katso paraneeko tilanne. Maitotuotteet voivat lisätä limaneritystä ja turvottaa nenän limakalvoja.

 

 

Täsmätuote kaulan ihon haasteisiin

En ole ikinä hoitolani urani aikana (26v.) ollut hurmaantunut mistään kaulavoiteesta, ennen kuin kohtasin iS CLINICAL NeckPerfect Complex kaulavoidetta Tämä on ihan puhtaasti WOOOOOOOWWWWW tuote ja saa kyllä sukat jaloissani pyörimään. Putelin sisus on ihan täyttä timanttia.  Voi kun tämän tasoisia ratkaisuja olisi tarjolla kaikkiin ihon erilaisiin haasteisiin (tai sehän se miun unelma onkin, löytää juurikin ne timanttiset tuotteet jotta voin tarjota ratkaisun ongelmaan kuin ongelmaan, että ainaisella aarre jahdilla purnukka viidakossa olen).

Kehotan aina asiakasta ottamaan ”aloituskuvan” kaulastaan, sillä tämä TODELLAKIN napakoittaa ja parantaa kaulan ihon kuntoa/ulkonäköä ja muutosta todellakin tulee. Aivan mahtavaa, että näin tehokas tuote on osattu valmistaa. Yksi ihana vakkari asiakkaani on parikin kertaa valistanut minua, että minun pitää sanoa kaikille aikuisemmille asiakkailleni että, he tarvitsevat tämän voiteen, mie sanoin, että hänen pitää tulla se kertomaan, sillä eihän sitä nyt myyjää  kannata uskota 🙂  🙂  🙂

Jos kaulan iho on jo päässyt huonoksi, niin kannattaa aloittaa tehokuurilla ja käyttää 3kk.ta aamuin illoin ja pimeä vuodenaika on sopiva tähän. Muutoin tuotetta käytetään öisin ja etenkin valoisaan aikaan huolehditaan riittävästä UV-suojasta (minimi SPF30).

 

Alla ennen/ jälkeen kuvia kun voidetta on käytetty 12 viikkoa. Tähän kun vielä lisäisi muut vinkit niiin AVOOOOOT!

 

kaulan kiinteyttäminen

kaulavoide

kaulavoide

 

Tässä muutamia palautteita asiakkailtani iS CLINICAL NeckPerfect Complex kaulavoiteesta:

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   ”Tämä on mieletön tuote! Sen lisäksi että tuote toimii niin kuin on luvattu, se tuoksuu ihanalle. Annan tälle tuotteelle kympin! ❤Hantta

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ”Huippu tuote. Kiitos Eva kun sait minulle myytyä ensimmäisen pullon. Nyt voin pitää avokaulaisia puseroita poolojen sijaan kun kaulan väri näyttää tasaiselta ja sileältä ” Tupsu

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ”Tämä tuote todella toimii. Käytän kuuriluontoisesti myös otsa ja kulmankurtistus rypyilleni.” Wiltsu

 

 

iS CLINICAL NeckPerfect Complex kaulavoide

iS CLINICAL NeckPerfect Complex kaulavoide

 

Hehkeää kaulan ihoa ilolla toivottaen

 

 

Jos olet Kuopion suunnalla, voit toki tulla shoppailutuntien aikana myös ostoksille hoitolaani tai hakea verkkokauppa ostoksesi säästäen postimaksun 🙂

SKY-kosmetologi Eva Kankkunen

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *